Presentaties

Bij netwerkbijeenkomsten

Vaak komt de vraag vanuit netwerken om oog te hebben voor een bepaalde aandoening met betrekking tot dossiervorming. In overleg worden specifieke casussen besproken met ruimte voor interactie.

Bij Regio Meetings

Soms zijn fysiotherapeuten of andere paramedici regionaal georganiseerd en zijn op zoek naar effectieve verslaglegging en voorbeelden. Vanuit onze fysiotherapeutische achtergrond en ervaring kan een interessante en interactieve presentatie worden gegeven.

t

Bij andere activiteiten

Natuurlijk zijn er ook andere evenementen, waar een presentatie over verslaglegging of audits een welkome toevoeging is. Beheers Je Audit is altijd bereid om mee te denken om er een fascinerende activiteit van te maken.

Welke soorten presentaties?

Als we over presentaties spreken, dan hebben wij het over online of offline presentatie. Offline betekent een normale presentatie en online de webinar.

Offline Presentatie

Het klinkt bijna ouderwets, maar een gewone presentatie is nog altijd een mooie manier om informatie te delen en tot je te nemen. Het contact met collega’s vooraf en achteraf is een waardevolle toevoeging.

Online Presentatie

De zogenaamde webinar neemt toe in populariteit. Vanuit thuis een presentatie bekijken scheelt tijd, geld en is comfortabel. Bovendien kan de presentie zo vaak als nodig worden bekeken, mocht de aandacht even verslapt zijn.